Shopping

Det var meningen att jag och mamma skulle shoppa igår och sen skulle jag fota va jag köpte men mamma dissade mig så det får bli en annan dag tyvärr.. men hittade en sjukt snygg jacka på knighttcat.com


lindex goes jewellery



Tre halsband från Lindex för 49-149 spänn. Det ena var på rean så det finns nog inte kvar men de två understa finns i butik. Love them!


blått och grönt i vår


Proenza Shouler S/S 2010 (bild från Fashion flash)


WESC

Assymetrisk klänning från WESC, väska från Kate, Paris & I och silverskor köpta i Argentina.

Hösten är här och bara ben funkar inte så bra längre, om man inte gillar att frysa. Längtar tillbaka till sommarlovet. Nästa somamr blir det bara ben varenda dag oavsett väder!


pasteller och platåer




Burberry Prorsum S/S 2010. Bilder från Fashion flash och Linn.

Modeveckorna för vår och sommar (S/S) 2010 har startat. Här är Burberry Prorsums visning från London. Ljusa pasteller med skärp i midjan och platåer håller en säsong till. Strumpor i skorna funkar bra när det fortfarande är lite kallt ute eller nu på hösten när det faktiskt är riktigt kallt på kvällarna.


at school


Har vart mycket nu och det blir lika med dålig uppdatering tyvärr. Men lyckades iaf hitta ett par sjukt balla leggings på Knighttcat. Är lite Michael Jackson insprirerande, vilket jag älskar :) Vet bara inte riktigt var jag hittar dom?

UPDATE: De kommer från Sass & Bide S/S 2010


jeans and a tee


Första outfitbilden. Malin i jeans från Replay, tisha från Levi's, kavaj från Zara, skor från Topshop och halsband från Lindex.


svart och vitt




Bilder tagna från Fashion flash

Phis vår-/sommarkollektion 2010. Mest svart med lite vitt, mycket detaljer och trasparent med grova kängor.


Asos photoshoot


Här blev vi sminkade av Jemma Kids sminköser som också har sminkat alla i filmen Inglorous Bastards.

Stylade av Asos två stylister

Jag och Syanne färdigfixade

Gruppfoto

Jag gick vidare från castingen tillsammans med fem andra tjejer och på måndagen hämtade två taxibilar upp oss vid hotellet och körde oss till studion som låg i centrala London. Där blev vi sminkade, fick håret fixade och stylade med Asos nya jeanskolletkion. Efter det blev vi fotade var för sig och medan vi väntade på att alla skulle bli klara satt vi i sofforna och snackade, läste tidningar och lyssnade på musik. Det sista vi gjorde var att fotas tillsammans och så avslutade vi allt med en sen lunch tillsammans med stylisterna, fotografen och sminköserna. Jättekul!


Alexander Wang


Alexander Wang´s vår kollektion som kommer 2010! Massa flippade men ascoola plagg har han verkligen lyckats med, resten finns att se på style.com
Jag vet fortfarande inte hur de går för Malin i London, men jag har röstat på henne och även tvingat andra att göra det så jag håller verkligen tummarna för henne!


och så bär det av till London för Malin

Som Sussie skrev så ska jag till London över helgen. Åker redan i morgon och på söndag ska jag och 29 tjejer till på casting hos Asos. Är lite nervös för att springa runt i London själv och för tävlingen också såklart. Men jag ser det mer som en kul erfarenhet och hoppas på det bästa. Det är sex tjejer som går vidare till måndagen varav en av dem blir den stora vinnaren. Let's hope for the best and have fun!

Här kan ni rösta på mig via facebook: http://www.facebook.com/ASOSOfficial?v=app_10467688569&viewas=517327537&ref=nf


London here she comes!



Nu har hon bestämt sig för att åka! Malin skickade in bilder till en tävling som ASOS höll i och är en av 30 finalister som ska till London i helgen för att provfotas mm! Malin kommer berätta mer detaljerat men jag är så himla glad för hennes skull!


boots och nitar


Boots och nitar kommer finnas i mängder i höst. Här en snygg kombination från Monki för 500 kr. Snyggt med instoppade jeans eller tights i höst/vinter tillsammans med en biker-jacka.


sussie och malin


Sussies tatuering

Malins tatuering

Vi är två tjejer, Malin och Susanna på 19 år. Vi går sista året i gymnasiet i Täby och har valt att som projektarbete starta en modeblogg. Vi är båda intresserade av mode, tycker om att träffa nya människor och att resa. Vårt mål med bloggen är att få så många regelbundna läsare som möjligt så vi vill mer än gärna att ni skickar förslag till oss på vad vi kan förbättra och vad ni vill läsa om o.s.v. Vi bor i Täby respektive Åkersberga och kommer att fota mycket inne i Stockholm. Vi hoppas också att få kontakt med större modebloggare och intervjua dem. Vi hoppas att ni kommer att följa oss under den här tiden!

Igår (måndag) fick vi äntligen vår första tatuering gjord, därav bilderna. Nu väntar vi på att de ska läka och sen får vi se om det dyker upp fler...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0